broman

broman

Starszy Kucharz
[Przepisów: 29]

Przystawka z jajek i kawioru

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

elegancka przystawka na każdy stół

Przystawka z jajek i kawioru

Składniki:

Przystawka z jajek i kawioru

 

  • 4 jajka
  • 8 cienkich plastrów łososia
  • 8 łyżeczek kawioru
  • Posiekana na drobno rzeżucha
  • Majonez

Sposób przygotowania:

Przystawka z jajek i kawioru
Ugotować jajka na twardo. Obrac ze skorupek jajka i pokroić wzdłuż na połowę, usunąć żółtka, które należy rozetrzeć widelcem, wymieszać ze schłodzonym kawiorem. Masą napełnić białka, każdą połówkę owinąć plastrem łososia. Ułożyć ułożyć na talerzu udekorować rzeżuchą i majonezem.