iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Przystawka z ziemniaków i pasztetu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Przystawka z ziemniaków i pasztetu

Przystawka z ziemniaków i pasztetu

Składniki:

Przystawka z ziemniaków i pasztetu

 

  • 5 szt ziemniaków
  • 1/2 opakowania kiełki rzodkiewki,
  • mini ogóreczki,
  • pasztet z truflami,
  • Sól morska- MŁYNEK

Sposób przygotowania:

Przystawka z ziemniaków i pasztetu
Ziemniaki dobrze myjemy i gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem soli morskiej. Po ugotowaniu studzimy je i obieramy z łupiny następnie  kroimy w plastry. Każdy plasterek ziemniaka smarujemy pasztetem .Dodajemy kiełki rzodkiewki i mini ogórka . Podajemy jako przystawkę.