Sposób przygotowania:
Pstrąg z warzywami
Pstrąga przekroić wzdłuż. Kostkę bulionową pokruszyć do miseczki i zalać olejem. Natłuścić rybę.
Przyprawić do smaku przyprawą do ryb.
Pieczarki poszatkować, podsmażyć na patelni. Paprykę marynowaną odsączyć z zalewy, pokroić na mniejsze kawałki i połączyć z pieczarkami.
Natkę i porę poszatkować i połączyć warzywami. Całość wymieszać i faszerować rybę. Zostawić trochę do posypania po rybie.
Piec w piekarniku w 180 st. przez ok. 25 minut.
Przyprawić do smaku przyprawą do ryb.
Pieczarki poszatkować, podsmażyć na patelni. Paprykę marynowaną odsączyć z zalewy, pokroić na mniejsze kawałki i połączyć z pieczarkami.
Natkę i porę poszatkować i połączyć warzywami. Całość wymieszać i faszerować rybę. Zostawić trochę do posypania po rybie.
Piec w piekarniku w 180 st. przez ok. 25 minut.