Sposób przygotowania:
Mielone w nachosach
Czerstwą kajzerką moczymy w wodzie bądź mleku - odciskamy Do m iski przekładamy mięso, wbijamy jajko, dodajemy obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawiamy solą i pieprzem.
Następnie dodajemy odciśniętą bułkę oraz bułkę tartą - mieszamy.
Nachos'y mielimy, łączymy pól na pół z bułką tartą. Z masy mięsnej formujemy kotleciki, obtaczamy w panierce.
Smażymy po kilka minut z dwóch stron na rozgrzanym oleju.
Następnie dodajemy odciśniętą bułkę oraz bułkę tartą - mieszamy.
Nachos'y mielimy, łączymy pól na pół z bułką tartą. Z masy mięsnej formujemy kotleciki, obtaczamy w panierce.
Smażymy po kilka minut z dwóch stron na rozgrzanym oleju.