Sposób przygotowania:
racuch z bananem
Na początek make, mleko, jajka, cukier puder wsypać do miski i zmiksować mikserem tak aby połączyć wszystkie składniki.
Masa musi być dość gęsta, jeśli jest za rzadka należy dodać trochę więcej maki.
Następnie należy obrać banan i wkroić go do masy (kroić na małe kawałeczki).
Gotowa masę nakładać łyżką na rozgrzana i natłuszczoną patelnie, masę nakładać tak aby powstawały z niej niewielkie placuszki.
Można podawać z dżemem;)
Masa musi być dość gęsta, jeśli jest za rzadka należy dodać trochę więcej maki.
Następnie należy obrać banan i wkroić go do masy (kroić na małe kawałeczki).
Gotowa masę nakładać łyżką na rozgrzana i natłuszczoną patelnie, masę nakładać tak aby powstawały z niej niewielkie placuszki.
Można podawać z dżemem;)