Sposób przygotowania:
Rafaello
Z litra mleka odlać szklanke, a pozostałą reszte zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i połową opakowania wiórek kokosowych. Do szklanki z mlekiem dosypujemy mąke zimniaczaną i pszenna. Mieszamy i dodajemy do zagotowanego mleka robiąc mase budyniową. Odstawiamy do ostygnięcia.
Gdy masa jest zimna miksujemy ją z margaryną do uzyskania jednolitej masy.
Na blasze układamy najpierw krakersy następnie mase. Tak 2 warstwy. Musimy pamiętac ze na wierzchu ma zostać masa którą pozypujemy wiórkami kokosowymi.
Odstawiamy do lodówki do wychłodzenia.
Gdy masa jest zimna miksujemy ją z margaryną do uzyskania jednolitej masy.
Na blasze układamy najpierw krakersy następnie mase. Tak 2 warstwy. Musimy pamiętac ze na wierzchu ma zostać masa którą pozypujemy wiórkami kokosowymi.
Odstawiamy do lodówki do wychłodzenia.