Sposób przygotowania:
Rafaello
masa: budynie waniliowe zrobić z cukrem, ostudzić. Miękką margarynę utrzeć na puszystą masę, dolej ucierając ostudzony budyń i aromat waniliowy. następnie do masy dodać wiórki kokosowe, płatki migdałów i delikatnie wy mieszając łyżką.
prostokątną formę o wymiarach 25 na 36cm. wyłożyć formę folia aluminiową.ułożyć warstwę biszkoptów,potem połowę masy, znowu krakersy i masę. wierzch posypać płatkami migdałów.gotowe ciasto włożyć do lodówki na ok 24 godziny.
prostokątną formę o wymiarach 25 na 36cm. wyłożyć formę folia aluminiową.ułożyć warstwę biszkoptów,potem połowę masy, znowu krakersy i masę. wierzch posypać płatkami migdałów.gotowe ciasto włożyć do lodówki na ok 24 godziny.