Sposób przygotowania:
Ravioli z pieczarkami
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Pieczarki pokroić w cienkie półplasterki. Na patelni rozgrzać olej dodać cebulę lekko podsmażyć. Dodać pieczarki i podsmażać od czasu do czasu mieszając do odparowania płynu. W osolonej wodzie ugotować ravioli zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ravioli wymieszać z pieczarkami dodać majonez doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać i podać na ciepło.
![Ravioli z pieczarkami Ravioli z pieczarkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ravioli-z-pieczarkami-299117.jpg)
![Ravioli z pieczarkami Ravioli z pieczarkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ravioli-z-pieczarkami-299118.jpg)
![Ravioli z pieczarkami Ravioli z pieczarkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ravioli-z-pieczarkami-299119.jpg)
marietta