Sposób przygotowania:
Razowe muffiny podwójnie czekoladowe
1. Suche składniki wymieszać, w innym naczyniu za pomocą trzepaczki połączyć mokre. Obie mieszanki wymieszać ze sobą (tylko do momentu połączenia się składników, najlepiej łyżką/ szpatułką) 2. Masę rozlać do formy na babeczki wyłożonej papilotkami, do ¾ ich wysokości. Muffiny piec w 170st.C około 20-25 minut. Wyjąć z piekarnika i ostudzić na kratce. Smacznego!
Przepis znaleziony na blogu Moje Wypieki.
Przepis znaleziony na blogu Moje Wypieki.
![Razowe muffiny podwójnie czekoladowe Razowe muffiny podwójnie czekoladowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/razowe-muffiny-podwojnie-czekoladowe-327959.jpg)
![Razowe muffiny podwójnie czekoladowe Razowe muffiny podwójnie czekoladowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/razowe-muffiny-podwojnie-czekoladowe-327960.jpg)
![Razowe muffiny podwójnie czekoladowe Razowe muffiny podwójnie czekoladowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/razowe-muffiny-podwojnie-czekoladowe-327961.jpg)
![Razowe muffiny podwójnie czekoladowe Razowe muffiny podwójnie czekoladowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/razowe-muffiny-podwojnie-czekoladowe-327962.jpg)
Dinah