Sposób przygotowania:
Razowe muffiny cytrynowo – czekoladowe
W misce wymieszaj wszystkie składniki sypkie, a do drugiej miski włóż składniki mokre, które następnie lekko roztrzep widelcem. Połącz zawartość obu misek i wymieszaj tylko do połączenia składników /nie miksuj, najlepiej tylko wymieszaj widelcem/. Ciasto ma mieć grudkowatą strukturę.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 180*C. Ciastem napełnij papilotki do 2/3 wysokości. Formę wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 20 minut. Upieczone studź 5 minut w formie, a następnie wyłóż na kratkę kuchenną.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 180*C. Ciastem napełnij papilotki do 2/3 wysokości. Formę wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 20 minut. Upieczone studź 5 minut w formie, a następnie wyłóż na kratkę kuchenną.