Sposób przygotowania:
Rigatoni z cytryną, chilli i melisą
Makaron gotujemy zgodnie z zaleceniem producenta.
Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy na nie posiekane drobno papryczki skórki – przesmażamy przez 1 minutę. Dodajemy skórkę z cytryny, ugotowany makaron, posiekaną melisę mieszamy. Makaron doprawiamy sokiem z cytryny, solą, pieprzem, posypujemy ½ parmezanu i skrapiamy odrobiną oliwy z oliwek – mieszamy raz jeszcze.
Makaron posypujemy parmezanem i serwujemy.
Smacznego
Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy na nie posiekane drobno papryczki skórki – przesmażamy przez 1 minutę. Dodajemy skórkę z cytryny, ugotowany makaron, posiekaną melisę mieszamy. Makaron doprawiamy sokiem z cytryny, solą, pieprzem, posypujemy ½ parmezanu i skrapiamy odrobiną oliwy z oliwek – mieszamy raz jeszcze.
Makaron posypujemy parmezanem i serwujemy.
Smacznego
smokii
robaczek
Czekoladka 2