Sposób przygotowania:
Rigatoni z warzywami
Makaron gotujemy wg wskazań na opakowaniu- al dente. Cukinię obieramy i kroimy w półtalarki.
Na patelni przygotowujemy warzywa z mrożonki- kalarepkę, groszek i brokuł, smażymy je na oliwie z suszonych pomidorów.
Suszone pomidory kroimy w paseczki. Kiedy warzywa z mrożonki będą gotowe, dodajemy suszone pomidory i pokrojoną cukinię oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
Dusimy razem kilka minut, aż cukinia zmięknie.
Całość mieszamy w garnku z makaronem doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!
Na patelni przygotowujemy warzywa z mrożonki- kalarepkę, groszek i brokuł, smażymy je na oliwie z suszonych pomidorów.
Suszone pomidory kroimy w paseczki. Kiedy warzywa z mrożonki będą gotowe, dodajemy suszone pomidory i pokrojoną cukinię oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
Dusimy razem kilka minut, aż cukinia zmięknie.
Całość mieszamy w garnku z makaronem doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!