Sposób przygotowania:
Risotto
zalać wodą,tak aby przykryła warzywa. Gotowa.na patelni podsmażyć pokrojone w paski filety z kurczaka z cebula.usmażyć na złoty kolor. Dodać do warzywa.
W międzyczasie należy gotować w osobnym garnku ryż.Rozrobić fix w małej ilości wody. Gdy warzywa są już miękkie dodać fix,
Pogotować na małym ogniu około 10 min, co jakiś czas mieszając.ryż wysypać na talerze, na środek chochelką wyłożyć ugotowany sos.Pycha danie na szybko,Serdecznie polecam:)
W międzyczasie należy gotować w osobnym garnku ryż.Rozrobić fix w małej ilości wody. Gdy warzywa są już miękkie dodać fix,
Pogotować na małym ogniu około 10 min, co jakiś czas mieszając.ryż wysypać na talerze, na środek chochelką wyłożyć ugotowany sos.Pycha danie na szybko,Serdecznie polecam:)
Babciagramolka