Sposób przygotowania:
Rolada serowa z mięsem mielonym i warzywami
Ser zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Wymieszać z majonezem i jajkami. Doprawić solą i pieprzem. Ciasto rozłożyć na brytfance. Piec 15 minut w 220 stopniach.
Ogórki konserwowe pokroić w kosteczkę. Paprykę umyć, wyciąć gniazda nasienne i pokroić w kosteczkę. Cebulę obrać i również pokroić w kosteczkę.
Mięso wymieszać z ogórkiem, papryką i cebulą. Doprawić solą i pieprzem. Nałożyć na podpieczone ciasto serowe. Zwinąć.
Piec ok. 45 minut w 200 stopniach.
Ogórki konserwowe pokroić w kosteczkę. Paprykę umyć, wyciąć gniazda nasienne i pokroić w kosteczkę. Cebulę obrać i również pokroić w kosteczkę.
Mięso wymieszać z ogórkiem, papryką i cebulą. Doprawić solą i pieprzem. Nałożyć na podpieczone ciasto serowe. Zwinąć.
Piec ok. 45 minut w 200 stopniach.