Sposób przygotowania:
Roladki schabowe z bazylią
Do garnka wlewamy wodę dodajemy mąkę rozbitą z odrobiną wody, sól , pieprz , listek bazylii.
Schab rozbijamy i zawijamy z umytą , posiekaną bazylią.
Podsmażamy schab z każdej strony chwilę na rozgrzanej patelni z olejem następnie przekładamy do wody.
Cebulkę podsmażamy na złocisty kolor i dodajemy tak że do sosu.
Następnie sos robimy zgodnie z przepisem na opakowani.
Następnie gotujemy 15min i gotowe. smacznego!
Schab rozbijamy i zawijamy z umytą , posiekaną bazylią.
Podsmażamy schab z każdej strony chwilę na rozgrzanej patelni z olejem następnie przekładamy do wody.
Cebulkę podsmażamy na złocisty kolor i dodajemy tak że do sosu.
Następnie sos robimy zgodnie z przepisem na opakowani.
Następnie gotujemy 15min i gotowe. smacznego!