Sposób przygotowania:
Roladki z farszem marchewkowo porowym
Polędwicę kroimy w plastry i rozbijamy. Przyprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką. Marchewkę trzemy na tarce o grubych oczkach, por kroimy w paseczki.
Podsmażamy na łyżce oleju i podlewamy wodą, dusimy do miękkości, przyprawiamy. Studzimy. Wykładamy po 2 łyżki farszu i zwijamy, zabezpieczamy wykałaczką przed rozwinięciem.
Roladki podsmażamy na łyżce oleju z każdej strony i wykładamy do garnka, podlewamy wodą i dusimy ok 20 minut. Smacznego ;)
Podsmażamy na łyżce oleju i podlewamy wodą, dusimy do miękkości, przyprawiamy. Studzimy. Wykładamy po 2 łyżki farszu i zwijamy, zabezpieczamy wykałaczką przed rozwinięciem.
Roladki podsmażamy na łyżce oleju z każdej strony i wykładamy do garnka, podlewamy wodą i dusimy ok 20 minut. Smacznego ;)