Galeo

Galeo

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 94]

Roladki z karkówki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Kotlety dokładnie rozbić i natrzeć Przyprawą do karkówki Galeo.

Roladki z karkówki

Składniki:

Roladki z karkówki

 

  • Danie an 5 osób:
  • 5 kotletów z karkówki,
  • 2 ogórki konserwowe,
  • 2 cebule,
  • 5 wykałaczek,
  • produkty Galeo: 2 łyżki Przyprawy do karkówki.

Sposób przygotowania:

Roladki z karkówki
Ogórki przekroić na 4 części, cebule na ósemki. Na każdym kotlecie ułożyć kawałek ogórka i cebuli. Następnie zawinąć mięso i spiąć wykałaczką. Krótko obsmażyć na patelni. Przełożyć do żaroodpornego naczynia. Podlać kilkoma łyżkami wody, przykryć i piec w temperaturze ok. 200°C, przez około 25 minut (w zależności od mocy piekarnika).Przepis pochodzi ze strony www.galeo.pl

Tagi:

przyprawy