Sposób przygotowania:
Rosół wołowy
Do garnka wlewamy wodę i stawiamy na gazie, zagotowujemy.Mięso myjemy i wkładamy do garnka z gotującą się wodą, zbieramy z wierzchu gotującego się rosołu szumowiny.
W międzyczasie gotujemy makaron i obieramy oraz myjemy warzywa. Warzywa kroimy w dowolne kształty. Po około 90 minutach gotowania rosołu, dokładamy pokrojone warzywa i gotujemy do miękkości warzyw i mięsa. Podajemy z ugotowanym makaronem. Przed podaniem posypujemy pokrojoną natką pietruszki.
W międzyczasie gotujemy makaron i obieramy oraz myjemy warzywa. Warzywa kroimy w dowolne kształty. Po około 90 minutach gotowania rosołu, dokładamy pokrojone warzywa i gotujemy do miękkości warzyw i mięsa. Podajemy z ugotowanym makaronem. Przed podaniem posypujemy pokrojoną natką pietruszki.