Sposób przygotowania:
Rosołek z makaronem w trzech kolorach.
Ugotować bulion warzywny i odcedzić warzywa na sitku,marchewkę i korzeń pietruszki można drobno posiekać i
wrzucić do bulionu,a liście i łodygi pora odrzucić.Dodać przyprawy
zapachowe i bulionetki i jeszcze pogotować,a na koniec doprawić
pieprzem,vegetą lub ziarenkami smaku.Makaron wrzucić na lekko osoloną wodę i gotować"al dente",przecedzić na durszlak,przelać
zimną wodą z kranu,a lepiej z filtra.Pęczek natki opłukać dobrze
i posiekać niezbyt drobno.Makaron ostygnięty kłaść do głębokich
talerzy posypać natką i nalewać rosół.
wrzucić do bulionu,a liście i łodygi pora odrzucić.Dodać przyprawy
zapachowe i bulionetki i jeszcze pogotować,a na koniec doprawić
pieprzem,vegetą lub ziarenkami smaku.Makaron wrzucić na lekko osoloną wodę i gotować"al dente",przecedzić na durszlak,przelać
zimną wodą z kranu,a lepiej z filtra.Pęczek natki opłukać dobrze
i posiekać niezbyt drobno.Makaron ostygnięty kłaść do głębokich
talerzy posypać natką i nalewać rosół.