agata1722

agata1722

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 518]

rostbef po angielsku

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

rostbef po angielsku...............

rostbef po angielsku

Składniki:

rostbef po angielsku

 

 

Sposób przygotowania:

rostbef po angielsku
Mięso wypłukać i zamarynować z warzywami i oleju na jeden dzień przed użyciem, trzymać w zimnym miejscu. Zebrać z mięsa olej i warzywa, mięso posolić. Rozgrzać tłuszcz w naczyniu żaroodporny- włożyć mięso oblać tłuszczem. Wstawić do gorącego piekarnika, upiec szybko tak, by mięso po nakłuciu wydzielało krwisty sok. Wyciągnąć z piekarnika ostudzić. Obrać z tłuszczu i soku i zimne mięso cienko pokroić.

Tagi:

mięso beza bezy