Sposób przygotowania:
Rurki waflowe z nadzieniami.
Rurki wyjąć z opakowań,wykładając je na szeroki półmisek,a nastę-
-pnie przygotowywać nadzienia z budyniu,tzn.ugotować budyń wg.
przepisu na odwrocie,ostudzić i nadziewać po kilka rurek tymże na-
-dzieniem.Kolejną masę sporządzić z mieszaniny mascarpone i sosu toffi-wystarczy naparstek sosu.Wymieszać i nadziewać szprycą kolejne pięć rurek,odkładając na półmisek.Migdały sparzyć,
obrać i posiekać na płatki,rodzynki opłukać,osączyć,potem wraz z
krokantem z orzechów laskowych wsypać po trochu do serka i wym-
-ieszać i nadziewając resztę rurek.
-pnie przygotowywać nadzienia z budyniu,tzn.ugotować budyń wg.
przepisu na odwrocie,ostudzić i nadziewać po kilka rurek tymże na-
-dzieniem.Kolejną masę sporządzić z mieszaniny mascarpone i sosu toffi-wystarczy naparstek sosu.Wymieszać i nadziewać szprycą kolejne pięć rurek,odkładając na półmisek.Migdały sparzyć,
obrać i posiekać na płatki,rodzynki opłukać,osączyć,potem wraz z
krokantem z orzechów laskowych wsypać po trochu do serka i wym-
-ieszać i nadziewając resztę rurek.
Barbara Malafouris