Sposób przygotowania:
Rurki z kremem
Do margaryny dodać cukier, cukier waniliowy, śmietanę i mąkę i zagnieść jednolite ciasto. Odstawić na godzinę do lodówki. Potem rozwałkować, pokroić w paski i owinąć foremki na rurki wysmarowane tłuszczem.
Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni na złoty kolor. Masło utrzeć z cukrem, dodać żółtko i powoli dodać przygotowany wg przepisu na opakowaniu budyń ciągle ucierając.
Powstałym kremem wypełnić rurki, wierzch delikatnie posmarować kremem i posypać cukrem.
Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni na złoty kolor. Masło utrzeć z cukrem, dodać żółtko i powoli dodać przygotowany wg przepisu na opakowaniu budyń ciągle ucierając.
Powstałym kremem wypełnić rurki, wierzch delikatnie posmarować kremem i posypać cukrem.