renia30

renia30

Kucharz
[Przepisów: 9]

ryba na zimno

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

smakuje równie rewelacyjnie na zimno jak i na ciepło

ryba na zimno

Składniki:

ryba na zimno

 

 

Sposób przygotowania:

ryba na zimno
Rybę rozmrozić, przyprawić.Optoczyc w jajku i mące krupczatce - usmażyć.Cebulę pokroić w drobna kostke, zeszklić na patelni, następnie kolejno dodać brzoskwinię i papryke ( również pokrojone w kostkę). Wszystko dusić na patelnie, dodać po 1/2 szklanki soku z brzoskwiń i papryki.Chwilkę poddusić .Na koniec dodac ketchup ok 1/2 szklanki .Wszystko wymieszać i pogotowac chwilkę.Przekładać warstwami ryba <->sos<->ryba<->sos i tak do wyczerpania składników .

Tagi:

jajko jajka