iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Rybna pasta kanapkowa Ewy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pasta rybna kanapkowa z sosem tatarskim

Rybna pasta kanapkowa Ewy

Składniki:

Rybna pasta kanapkowa Ewy

 

 

Sposób przygotowania:

Rybna pasta kanapkowa Ewy
jajka gotujemy na twardo, studzimy obieramy i siekamy. Rybę w moim wypadku śledź w sosie pomidorowym wyciągamy z puszki i ugniatamy widelcem, dodajemy posiekaną drobno cebulkę. Ogórki kroimy drobniutko. Ser kruszymy i dodajemy do pasty.Mieszamy wszystko dobrze na gładką masę. Dodajemy sos tatarski.Mieszamy. Doprawiamy sola ,pieprzem do smaku. Chłodzimy i podajemy z pieczywem.