Sposób przygotowania:
Sałatka do potraw z grilla
Sałatę masłową opłukać, osuszyć i porozrywać na mniejsze kawałki. Rzodkiewki i ogórek zielony opłukać poobcinać końcówki i skroić w cieniutkie plasterki. Pomidora opłukać i pokroić w ćwiartki.
Sos do sałatek ziołowo - czosnkowy zrobić według opisu na opakowaniu.
Wszystkie składniki do sałatki przełożyć do salaterki, posolić i popieprzyć do smaku, dodać sos i delikatnie wymieszać.
Sałatkę posypać poszatkowaną zieloną cebulką oraz udekorować kiełkami rzodkiewki.
Podawać do potraw z grilla.
Sos do sałatek ziołowo - czosnkowy zrobić według opisu na opakowaniu.
Wszystkie składniki do sałatki przełożyć do salaterki, posolić i popieprzyć do smaku, dodać sos i delikatnie wymieszać.
Sałatkę posypać poszatkowaną zieloną cebulką oraz udekorować kiełkami rzodkiewki.
Podawać do potraw z grilla.
gusia1000
BozenaMatuszczyk
Miło mi ,dziekuje;)