Sposób przygotowania:
Sałatka z kuskusem, łososiem,rzodkiewką i kiełkami
Kuskus wsypujemy do miseczki i zalewamy wrzątkiem tak, by poziom wody przekraczał poziom kuskusu o pół centymetra. Zostawiamy na 5 minut.
Łososia oddzielamy od skóry i wrzucamy do miski. Dodajmy gotową kaszę kuskus, rzodkiewki pokrojone w półplasterki oraz pokrojone w kostkę dymki.
Dodajemy również pomidora pokrojonego w kostkę oraz kiełki jarmużu.
Mieszamy wszystkie składniki. Przyprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Łososia oddzielamy od skóry i wrzucamy do miski. Dodajmy gotową kaszę kuskus, rzodkiewki pokrojone w półplasterki oraz pokrojone w kostkę dymki.
Dodajemy również pomidora pokrojonego w kostkę oraz kiełki jarmużu.
Mieszamy wszystkie składniki. Przyprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.