Sposób przygotowania:
Sałatka Pekińska
Pierś z kurczaka pokroić na małe kosteczki zarumienić na patelni rozgrzanego oleju. Gdy się już zarumieni posypać przyprawą do kurczaka i odstawić do ostygnięcia. Do głębokiem miski wsypać ostudzone mięsko (jeśli olej został także go dodać). Kapusty pokroić w szerz, kiedy dojdziesz do dolnich partii liści odkrój koniecznie każdy liść pojedyńczo z tych twardszych części, i pokrój w paseczki. Por pokroić w pół talarki i dodć całość na mięso nstępnie należy przykryć go grubą warstwą kapusty i potem warstwami -> 1/3 z puszki :groszek kukurydza fasola kapusta majonez i tak do wykończenia puszek, na samym końcu wsypać reszte kapusty i znów majonez. Odstawić na ok 1 godz aby składniki sie zcieły po czym można wymieszać i się zajadać ;D
Kiedyś dodam zdjęcie ;)
Kiedyś dodam zdjęcie ;)
msewka