slodkokwasnakuchnia1

slodkokwasnakuchnia1

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 633]

Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i tuńczykiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zapraszam na tanią, smaczną i prostą w przygotowaniu sałatkę. Możemy zabrać ją ze sobą do pracy lub zjeść ze smakiem na kolację. Polecam.

Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i tuńczykiem

Składniki:

Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i tuńczykiem

 

Sposób przygotowania:

Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i tuńczykiem
Na durszlaku odcedzamy kukurydzę, fasolę i tuńczyka. Do sporej miski wsypujemy ryż i dodajemy pokrojone w kostkę ogórki, mieszamy razem.

Następnie dodajemy kukurydzę, fasolę czerwoną i tuńczyka oraz mieszamy razem. Doprawiamy solą, pieprzem oraz dodajemy majonez.

Mieszamy razem. Podajemy. Smacznego.