ewelina.mn

ewelina.mn

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 663]

Sałatka ryżowa z koperkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Doskonały pomysł na drugie śniadanie

Sałatka ryżowa z koperkiem

Składniki:

Sałatka ryżowa z koperkiem

 

 

Sposób przygotowania:

Sałatka ryżowa z koperkiem
Ryż gotujemy w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Jaja gotujemy na twardo. Ryż i jajka studzimy. Jajka kroimy w kostkę. Ogórki ścieramy na tarce o grubych oczkach, odciskamy je na sicie z nadmiaru soku. Koperek myjemy i siekamy drobno. Wszystkie składniki (ryż, jajka, ogórki i koperek) mieszamy w misce, dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!