Sposób przygotowania:
Sałatka warzywna do obiadu
Na początku wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć.Przygotowane pokroić w kostkę (ogórka i pomidora nie obierać ze skórki).Przełożyć do miski.
Następnie dodać do warzyw śmietanę i jogurt naturalny.
Dokładnie wymieszać.Do smaku doprawić solą i pieprzem ziołowym.
Najlepiej podawać zaraz po przygotowaniu.Jeżeli przechowujemy ją zbyt długo nawet w lodówce to warzywa puszczają soki i sałatka już nie wygląda tak ładnie i apetycznie.
Sałatka niemalże do każdego obiadu.
Polecam.Smacznego.
Następnie dodać do warzyw śmietanę i jogurt naturalny.
Dokładnie wymieszać.Do smaku doprawić solą i pieprzem ziołowym.
Najlepiej podawać zaraz po przygotowaniu.Jeżeli przechowujemy ją zbyt długo nawet w lodówce to warzywa puszczają soki i sałatka już nie wygląda tak ładnie i apetycznie.
Sałatka niemalże do każdego obiadu.
Polecam.Smacznego.