justyna748

justyna748

Szef Kuchni
[Przepisów: 55]

Sałatka warzywna na gorąco

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Wyśmienite na kolację we dwoje

Sałatka warzywna na gorąco

Składniki:

Sałatka warzywna na gorąco

 

Sposób przygotowania:

Sałatka warzywna na gorąco
Cukinię i paprykę umyć. Z papryk usunąć gniazda nasienne. Warzywa pokroić w drobną kostkę. Tak pokrojone warzywa podsmażyć na patelni na gorącym oleju. Posolić i popieprzyć do smaku. Ser zetrzeć na tarce. Kajzerki przekroić na połówki, usunąć miąższ i napełnić podsmażonymi warzywami. Obficie posypać serem. Zapiekać w piekarniku przez 5 minut w temperaturze 180 st.C.
Smacznego!

Tagi:

sery ser cukinia