Sposób przygotowania:
Sałatka z awokado, gorgonzolą, jajkiem i kiełkami
Sałatę wrzucamy do dużej miski. Dodajemy obrane i pokrojone w dość spore kawałki awokado. Skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy również ser gorgonzola pokrojony w kostkę.
Pomidora kroimy w dość sporą kostkę i wrzucamy do miski. Ostrożnie mieszamy wszystkie składniki. Na wierzchu układamy ugotowane na twardo i pokrojone w ćwiartki jajka.
Do oliwy dodajemy pieprz i przyprawę do sałatek. Mieszamy i łączymy sos z sałatką. Na wierzchu kładziemy kiełki.
Pomidora kroimy w dość sporą kostkę i wrzucamy do miski. Ostrożnie mieszamy wszystkie składniki. Na wierzchu układamy ugotowane na twardo i pokrojone w ćwiartki jajka.
Do oliwy dodajemy pieprz i przyprawę do sałatek. Mieszamy i łączymy sos z sałatką. Na wierzchu kładziemy kiełki.