Sposób przygotowania:
Sałatka z bobu i szparagów
Bób gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem ząbku czosnku , odrobiną selera, natki i kopru. Po ugotowaniu odcedzamy i odstawiamy.
Szparagi obieramy gotujemy na parze. Po ugotowaniu kroimy w plasterki ok 1cm długości.
Młode ziemniaki dobrze myjemy i gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy i kroimy w plasterki.
Warzywa mieszamy z sobą , dodajemy pokrojony koperek i pokrojoną dymkę. Mieszamy.
Jogurt mieszamy z sola morską i wyciśniętym czosnkiem.
Warzywa mieszamy z sosem. Podajemy schłodzone.
Szparagi obieramy gotujemy na parze. Po ugotowaniu kroimy w plasterki ok 1cm długości.
Młode ziemniaki dobrze myjemy i gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy i kroimy w plasterki.
Warzywa mieszamy z sobą , dodajemy pokrojony koperek i pokrojoną dymkę. Mieszamy.
Jogurt mieszamy z sola morską i wyciśniętym czosnkiem.
Warzywa mieszamy z sosem. Podajemy schłodzone.