Sposób przygotowania:
Sałatka z czerwonej i białej kapustki
Kapustę czerwoną zagotować w osolonej wodzie a gdy już się zagotuje wyłączamy i trzymamy ją jeszcze w wodzie 1-2min. Następnie od razu ją kroimy i dodajemy do miski.
Kapustę białą kroimy na pół i wykrawamy głąby następnie kroimy na mniejsze części i szatkujemy.
Cebulę obieramy i płuczemy pod bieżącą wodą następnie kroimy w małą kostkę.
Wszystko dokładnie wymieszać i przygotować sos zgodnie z przepisem z tyłu na opakowaniu i podlać.
Kapustę białą kroimy na pół i wykrawamy głąby następnie kroimy na mniejsze części i szatkujemy.
Cebulę obieramy i płuczemy pod bieżącą wodą następnie kroimy w małą kostkę.
Wszystko dokładnie wymieszać i przygotować sos zgodnie z przepisem z tyłu na opakowaniu i podlać.