Sposób przygotowania:
Sałatka z filetem, kukurydzą, ananasem i porą
Fileta pokroić w kostkę. Włożyć na patelnię, posolić lekko i podsmażyć. Gdy będzie już podsmażony zdjąć z ognia. Pora poszatkować. Włożyć na durszlak, zalać wrzątkiem i osuszyć.
Ananasa wyjąć z puszki, pokroić w mniejszą kosteczkę. Seler wyjąć ze słoika, odsączyć lekko. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki dobrze wymieszać. Jogurt wymieszać z majonezem. Polać po sałatce. Dobrze przyprawić.
Całość dokładnie wymieszać.
Ananasa wyjąć z puszki, pokroić w mniejszą kosteczkę. Seler wyjąć ze słoika, odsączyć lekko. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki dobrze wymieszać. Jogurt wymieszać z majonezem. Polać po sałatce. Dobrze przyprawić.
Całość dokładnie wymieszać.