Sposób przygotowania:
Sałatka z kapusta pekińską brzoskwinią i kurczaki
Pierś kurczaka kroimy w kostkę , oprószamy papryką i skrapiamy wg uznania ( u mnie minimalnie przyprawą maggi). Przesmażamy na małej ilości oleju i studzimy.
Kapustę drobno szatkujemy, por drobno kroimy. Ogórki najlepiej konserwowe kroimy w mniejsza kostkę. Brzoskwinie osączamy z syropu i kroimy na kawałki. Paprykę kroimy w drobną kostkę.
Przygotowane składniki rozkładamy na dwa talerze doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy sos ziołowy albo majonez.
Kapustę drobno szatkujemy, por drobno kroimy. Ogórki najlepiej konserwowe kroimy w mniejsza kostkę. Brzoskwinie osączamy z syropu i kroimy na kawałki. Paprykę kroimy w drobną kostkę.
Przygotowane składniki rozkładamy na dwa talerze doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy sos ziołowy albo majonez.
BozenaMatuszczyk
katarzynka455
dziękuję Bożenko:))
katarzynka455