Sposób przygotowania:
Sałatka z oliwkami
Należy ugotować 1 woreczek ryżu. Po ugotowaniu, wyciągnąć i odstawić do wystudzenia.
Następnie należy odcedzić kukurydzę(1 całą puszkę) czerwoną fasolę(1 całą puszkę) zielone oliwki (ok 300g), cebulkę marynowaną (ok 300g), po odcedzeniu dodać do miski.
Kolejno pokroić w kostkę pieczarki konserwowe oraz paprykę i dodać do miski. Na końcu dodajemy ostudzony ryż i dodajemy 2-3 łyżki majonezu, sól, pieprz do smaku i wszystko należy ze sobą wymieszać.
Następnie należy odcedzić kukurydzę(1 całą puszkę) czerwoną fasolę(1 całą puszkę) zielone oliwki (ok 300g), cebulkę marynowaną (ok 300g), po odcedzeniu dodać do miski.
Kolejno pokroić w kostkę pieczarki konserwowe oraz paprykę i dodać do miski. Na końcu dodajemy ostudzony ryż i dodajemy 2-3 łyżki majonezu, sól, pieprz do smaku i wszystko należy ze sobą wymieszać.