Sałatka z pangi Asus

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Tak przygotować sałatkę z pangi.

Sałatka z pangi Asus

Składniki:

Sałatka z pangi Asus

 

 

 

Sposób przygotowania:

Sałatka z pangi Asus
Pangę obsmażyć na oliwie. Na patelni rozpuścić masło, dodać zmiażdżony czosnek, delikatnie zeszklić, dodać szpinak i podsmażyć, następnie dodać śmietanę, przyprawić solą, pieprzem . W dużej misce przezroczystej dla lepszego efektu, ułożyć warstwami, ugotowane ziemniaki pokrojone w drobną kostkę, szpinak i usmażoną pokrojoną rybę. Posiekany na drobno koperek wymieszać z jogurtem oraz majonezem, dodać łyżkę soku z cytryny, przyprawić solą, pieprzem mielonym czarnym i cukrem. Przygotowaną sałatkę polać gotowym sosem po całości.

Tagi:

szpinak