Sposób przygotowania:
Sałatka z pekińskiej kapusty do obiadu i nie tylko
Kapustę pekińską, obrać z wierzchnich liści, pokroić na ćwiartki a następnie poszatkować.
Ogórka kiszonego pokroić w kostkę, ogórka zielonego obrać ze skóry, pokroić w plasterki,paprykę czerwoną umyć, usunąć gniazda nasienne a następnie pokroić w kostkę.
Cebulkę zieloną poszatkować, pomidory opłukać, osuszyć, pokroić w mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Połać sosem sałatkowym włoskim zrobionym według opisu na opakowaniu.
Ponownie przemieszać, przełożyć do salaterki i podawać do obiadu.
Ogórka kiszonego pokroić w kostkę, ogórka zielonego obrać ze skóry, pokroić w plasterki,paprykę czerwoną umyć, usunąć gniazda nasienne a następnie pokroić w kostkę.
Cebulkę zieloną poszatkować, pomidory opłukać, osuszyć, pokroić w mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Połać sosem sałatkowym włoskim zrobionym według opisu na opakowaniu.
Ponownie przemieszać, przełożyć do salaterki i podawać do obiadu.
gusia1000