Sposób przygotowania:
Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą
Ugotowaną mieszankę wkładamy do miski. Czerwoną fasolę przekładamy na cedzak i przelewamy wodą, odsączamy. Pierś z indyka i suszone pomidory kroimy na mniejsze kawałki.
Natkę pietruszki myjemy i kroimy na drobno. Do miski z mieszanką dokładamy pokrojone składniki oraz majonez, doprawiamy do smaku i mieszamy.
Natkę pietruszki myjemy i kroimy na drobno. Do miski z mieszanką dokładamy pokrojone składniki oraz majonez, doprawiamy do smaku i mieszamy.
![Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-pieczonym-indykiem-i-czerwona-fasola-564230.jpg)
![Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-pieczonym-indykiem-i-czerwona-fasola-564231.jpg)
![Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-pieczonym-indykiem-i-czerwona-fasola-564232.jpg)
![Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-pieczonym-indykiem-i-czerwona-fasola-564233.jpg)