Sposób przygotowania:
Sałatka z ryżem i pieczarkami
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę.
Cebulę obrać i pokroić z papryką i porem w kostkę.
Pieczarki umyć, osączyć, pokroić w półplastry.
Przesmażyć na tłuszczu, cebulę z pieczarkami, posypać vegetą.
Ryż ugotować al-dente, odlać, odcedzić na sicie.
Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Przełożyć sałatkę do salaterki.
Cebulę obrać i pokroić z papryką i porem w kostkę.
Pieczarki umyć, osączyć, pokroić w półplastry.
Przesmażyć na tłuszczu, cebulę z pieczarkami, posypać vegetą.
Ryż ugotować al-dente, odlać, odcedzić na sicie.
Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Przełożyć sałatkę do salaterki.