Sposób przygotowania:
Sałatka z ryżem, kukurydzą i czerwoną fasolą
Jedną saszetkę ryżu ugotować według instrukcji podanej na opakowaniu. Wystudzić.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Czerwoną fasolę także odsączyć z zalewy.
Ogórki kiszone pokroić w kostkę.
Koperek umyć i pokroić.
Ryż, kukurydzę, fasolę i koperek wymieszać ze sobą w jednej misce.
Przyprawić solą i pieprzem. Dodać majonez i dokładnie wymieszać.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Czerwoną fasolę także odsączyć z zalewy.
Ogórki kiszone pokroić w kostkę.
Koperek umyć i pokroić.
Ryż, kukurydzę, fasolę i koperek wymieszać ze sobą w jednej misce.
Przyprawić solą i pieprzem. Dodać majonez i dokładnie wymieszać.