iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej

Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej

Składniki:

Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej

 

 

Sposób przygotowania:

Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej
Kapustę pekińską myjemy osuszamy i kroimy dość drobno w paseczki . Cebule obieramy i dymkę myjemy osuszamy i kroimy. Tuńczyka lekko odsączamy z oleju dodajemy do kapusty . Ogórka zielonego dobrze myjemy nie obieramy z skórki kroimy w kosteczkę. Ogórki konserwowe kroimy w kostkę . Jajka gotujemy studzimy ,obieramy i siekamy . Sałatkę mieszamy doprawiamy solą i pieprzem do smaku.