Sposób przygotowania:
Sałatka z wędzoną rybą
Selera zetrzeć na tarce, skropić sokiem z cytryny.
Pieczarki pokroić na plasterki i przysmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu. Wystudzić.
Rybę obrać ze skóry i oddzielić ości. połamać na małe kawałki,
cebulę i ogórek pokroić w drobną kostkę, oliwki na plasterki.
Wszystkie składniki wymieszać z jogurtem greckim, doprawić do smaku.
Odstawić do lodówki na ok 2 godziny.
Pieczarki pokroić na plasterki i przysmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu. Wystudzić.
Rybę obrać ze skóry i oddzielić ości. połamać na małe kawałki,
cebulę i ogórek pokroić w drobną kostkę, oliwki na plasterki.
Wszystkie składniki wymieszać z jogurtem greckim, doprawić do smaku.
Odstawić do lodówki na ok 2 godziny.
msewka
eli_555
superbaba4
Ma-Gosia