mz00ms

mz00ms

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 710]

Sałatka z zielonej fasolki i ementalera

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Połączenie nieziemskich smaków - fasolka szparagowa, estragon i ser ementaler.

Sałatka z zielonej fasolki i ementalera

Składniki:

Sałatka z zielonej fasolki i ementalera

 

 

Sposób przygotowania:

Sałatka z zielonej fasolki i ementalera
Fasolkę szparagową umyć, odkroić końcówki, pokroić na kawałki około 3-4cm. Ugotować na półtwardo w osolonej wodzie, odcedzić. Wymieszać olej, ocet, pieprz i sól. Przygotowaną marynatą zalać fasolkę, wymieszać i zostawić na 30 minut. Ser emetaler pokroić w kostkę. Fasolkę wymieszać z serem ementalerem i estragonem.

Tagi:

sery ser