Sposób przygotowania:
Sałatka ze szpinaku i awokado
Wszystkie warzywa dokładnie myjemy i osuszamy. Szpinak przebieramy. Usuwamy ogonki, większe liście dzielimy na pół. Przekładamy do miski.
Pomidora kroimy w kostkę. Dodajemy do szpinaku. Awokado myjemy i osuszamy. Obieramy i miąższ kroimy w kostkę. Dodajemy do warzyw.
Wszystkie składniki sosu dokładnie mieszamy.
Odstawiamy na 5 minut następnie polewamy sałatkę i delikatnie mieszamy.
Smacznego!
Pomidora kroimy w kostkę. Dodajemy do szpinaku. Awokado myjemy i osuszamy. Obieramy i miąższ kroimy w kostkę. Dodajemy do warzyw.
Wszystkie składniki sosu dokładnie mieszamy.
Odstawiamy na 5 minut następnie polewamy sałatkę i delikatnie mieszamy.
Smacznego!