Sposób przygotowania:
„Salceson” z gruszkami
Olej utrzeć z cukrem, wbijać po jednym jajku. Następnie dodać mąkę, później kakao, sodę, skórkę pomarańczową. Na samym końcu dodać gruszki pokrojone w kostkę.
Wszystko wymieszać łyżką.
Piec w temperaturze 160 stopni ok. 50 minut – sprawdzać patyczkiem.
Nie podaję ilości gruszek potrzebnych do upieczenia ciasta, ponieważ można dodać tyle ile kto lubi. Ja zawsze dodaję sporo owoców.
smacznego :)
Wszystko wymieszać łyżką.
Piec w temperaturze 160 stopni ok. 50 minut – sprawdzać patyczkiem.
Nie podaję ilości gruszek potrzebnych do upieczenia ciasta, ponieważ można dodać tyle ile kto lubi. Ja zawsze dodaję sporo owoców.
smacznego :)
Pyza
IwonaF
Dodaję do ulubionych - muszę wypróbować :)
msewka