Sposób przygotowania:
Sandwitche na ostro
Cebulkę obieram, drobno siekam.
Kromki chleba przekrawam na pół, otrzymam w ten sposób 4 mniejsze kromki. Każdą z nich smaruję cienko masłem. Układam na kromkach szynkę, którą smaruję musztardą węgierską (jeśli chce bardziej ostre tosty, to dodaje więcej tej musztardy), można też dać kleks ketchupu, posypuję posiekaną cebulką i kładę plaster sera żółtego. Przykrywam połówką kromki.
Wkładam do opiekacza i piekę. Podaję z ketchupem i musztardą.
Kromki chleba przekrawam na pół, otrzymam w ten sposób 4 mniejsze kromki. Każdą z nich smaruję cienko masłem. Układam na kromkach szynkę, którą smaruję musztardą węgierską (jeśli chce bardziej ostre tosty, to dodaje więcej tej musztardy), można też dać kleks ketchupu, posypuję posiekaną cebulką i kładę plaster sera żółtego. Przykrywam połówką kromki.
Wkładam do opiekacza i piekę. Podaję z ketchupem i musztardą.