gosiapiotrek23

gosiapiotrek23

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1030]

Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich to świetna propozycja na przystawkę. Polecam przepis ;)

Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich

 

Sposób przygotowania:

Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich
Do schabu dodajemy musztardę, zioła prowansalskie, sól i pieprz.

Smarujemy dokładnie schab.

Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny.

Przekładamy do naczynia żaroodpornego i przykrywamy folią aluminiową.

Pieczemy 1 godzinę w 180 stopniach.

Następnie zdejmujemy folię i pieczemy 15-20 minut aż się zarumieni.

Podajemy na ciepło lub zimno.

Smacznego ;)
Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich
Do schabu dodajemy musztardę, zioła prowansalskie, sól i pieprz.
Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich
Przekładamy do naczynia żaroodpornego i przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy 1 godzinę w 180 stopniach.

Tagi:

schab mięso