Sposób przygotowania:
Schab z warzywami
Schab myjemy i kroimy w paski. Doprawiamy przyprawa do mięsa, pieprzem, Jarzynka i czosnkiem granulowanym. Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Zalewamy wodą tak do poziomu mięsa i dusimy pod przykryciem 15 minut.
Pora kroimy w półplasterki, cebulę w kostkę, pieczarki (obrane) w plasterki, selera ścieramy na tarce o dużych oczkach i wrzucamy do mięsa. Dusimy do miękkości warzyw i dodajemy groszek oraz jabłko pokrojone w kostkę i koncentrat.
Doprawiamy ziołami, solą i pieprzem.
Pora kroimy w półplasterki, cebulę w kostkę, pieczarki (obrane) w plasterki, selera ścieramy na tarce o dużych oczkach i wrzucamy do mięsa. Dusimy do miękkości warzyw i dodajemy groszek oraz jabłko pokrojone w kostkę i koncentrat.
Doprawiamy ziołami, solą i pieprzem.